Πάρτυ διαζυγίων

Πριν από λίγο καιρό, η Ιζαμπέλ επιφύλαξε στους φίλους της μια έκπληξη: τους κάλεσε σε ένα πάρτι με αφορμή το... διαζύγιό της.

Η εκδήλωση έγινε σε ένα κέντρο του Παρισιού. Ντυμένη με ένα σέξι κόκκινο φουστάνι, η 42χρονη σύμβουλος επικοινωνίας υποσχέθηκε ενώπιον ενός άνδρα που υποδυόταν τον δήμαρχο και τριάντα συγγενών και φίλων ότι δεν θα επαναλάβει τα ίδια λάθη. Υπέγραψε ένα πιστοποιητικό «ευτυχισμένης διαζευγμένης».

Πέταξε ένα μπουκέτο στην κατεύθυνση της επόμενης που θα παντρευτεί (και θα χωρίσει). Και χόρεψε ξέφρενα μέχρι το πρωί. Και βέβαια το παραπάνω δεν είναι απλά μια τρέλα. Αποτελεί ανάγκη, αφού με βάση τις στατιστικές οι περισσότεροι άνθρωποι που χωρίζουν, περιμένουν αρκετό καιρό την έγκριση του διαζυγίου τους και έτσι, όταν πλέον αποτελεί γεγονός, νιώθουν ανακουφισμένοι και ανανεωμένοι. “Είναι φυσικό και, σίγουρα, κάνει καλό στην υγεία των ανθρώπων να απαθανατίζουν τη στιγμή που τελικά χωρίζουν από το σύντροφό τους.

Να γιορτάζουν το γεγονός ότι αφήνουν πίσω τους την παλιά ζωή, τα παλιά θέματα και ξεκινούν από την αρχή”, τονίζουν ψυχολόγοι από όλο τον κόσμο. Κάπου εδώ βρίσκεται και η πρωτοτυπία του Ναυτικού ομίλου Ύδρας. Οργανώνουμε το πάρτυ του διαζυγίου σας και σας υποσχόμαστε στιγμές ακόμη μεγαλύτερης λύτρωσης.

Για κρατήσεις, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:
  • Should be Empty: