Ιστιοπλοΐα στον Αργοσαρωνικό

H ιστιοπλοΐα είναι η τέχνη του αρμενίσματος στο νερό (σε θάλασσα ή σε λίμνη) χρησιμοποιώντας ως αποκλειστική ή κύρια πηγή ενέργειας τον άνεμο. Το όνομά της είναι σύνθετο από το ιστίο + πλους, δηλαδή πλεύση με το πανί που τα παλιά χρόνια χρησιμοποιούσαν τα σκάφη για να ταξιδεύουν.

Αρκεί λοιπόν ο ορισμός της λέξης για να καταλάβει κανείς γιατί η Ελλάδα και το Αιγαίο, πιο συγκεκριμένα, αποτελούν πόλο έλξης ιστιοπλόων από όλο τον κόσμο.

Και ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς, εδώ και κοντά ένα αιώνα, είναι η Ύδρα. Σε ολόκληρο το νησί μπορεί να δει κανείς κάθε είδους ιστιοπλοϊκό σκάφος. Εκεί βρίσκεται και ο Ναυτικός Όμιλος ο οποίος, με την φανταστική του κουζίνα και τα υπέροχα ποτά του, υπόσχεται μοναδικές στιγμές ανάπαυλας στη μάχη με τα κύματα.

Η ιστιοπλοΐα είναι η τέχνη του αρμενίσματος στο νερό (σε θάλασσα ή σε λίμνη) χρησιμοποιώντας ως αποκλειστική ή κύρια πηγή ενέργειας τον άνεμο. Το όνομά της είναι σύνθετο από το ιστίο + πλους, δηλαδή πλεύση με το πανί που τα παλιά χρόνια χρησιμοποιούσαν τα σκάφη για να ταξιδεύουν. Αρκεί λοιπόν ο ορισμός της λέξης για να καταλάβει κανείς γιατί η Ελλάδα και το Αιγαίο, πιο συγκεκριμένα, αποτελούν πόλο έλξης ιστιοπλόων από όλο τον κόσμο. Και ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς, εδώ και κοντά ένα αιώνα, είναι η Ύδρα.

Σε ολόκληρο το νησί μπορεί να δει κανείς κάθε είδους ιστιοπλοϊκό σκάφος. Εκεί βρίσκεται και ο Ναυτικός Όμιλος ο οποίος, με την φανταστική του κουζίνα και τα υπέροχα ποτά του, υπόσχεται μοναδικές στιγμές ανάπαυλας στη μάχη με τα κύματα.

Για κρατήσεις, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:
  • Should be Empty: